Tatabánya: 2837 Tatabánya-Vértesszölös, Határ u. 1-3.
Óbuda: 1035 Budapest, Raktár u. 8.
 w w w . f r u n d i . h u
Autószerelés, hibakódkiolvasás

Szolgáltatásaink

Kőfelverődés, szélvédő, szélvédő javítás
Fényszóró polirozás
Autoszerelés, hibakódkiolvasás
Értékesítés
Gumiszerelés - javítás Gumiabroncsok tárolása
Vibrációdiagnosztika
Futómű beállítás
Fékjavítás, futóműjavítás
Klima töltés javítás,tisztítás
Felnijavítás
Eredetiségvizsgálat Állapotfelmérés
Elérhetőség


2837 Tatabánya-Vértesszőlős Határ u. 1-3
(Mc Donald's mellett)

Tel.: 06 34 309 815
06 34 309 816
Tel.:
06 30 9191 605

Autószerviz, autószerelés autójavítás

A Frundi Kft jól felszerelt műhelyében ma már autójavítás, autószerelés is várja az érdeklődőket.

Alkatrész-beszerzés

Autószerviz

Szervizkód kiolvasás, törlés

Futómű beállítás, javítás

Olajcsere

Kipufogó javítás

Autóklíma

Időszakos és eseti átvizsgálás

Eredetiség vizsgálat

Műszaki vizsgára való felkészítés, teljes körű ügyintézés

Alkatrész-beszerzés

Márkakereskedőkkel kötött szerződéseink biztosítják a legkedvezőbb minőségű alkatrészek beszerzést.

Gyors, pontos, megbízható munka

A műhely állandó, jól képzett autószerelői a gyors, pontos, megbízható munkát garantálják.

Autószerviz

Márka független szakszervizünk különböző szolgáltatásokat nyújt márkától függetlenül. Garantált első osztályú kiszolgálás és minőség, elérhető áron

Munkatársainkat folyamatosan képezzük, a legújabb technológiát használjuk ahhoz, hogy átvizsgáljuk az Ön autóját és megkeressük az esetleges hibákat. Minden egyes alkatrész, ami általunk lett cserélve ugyanolyan minőséggel rendelkezik akárcsak az, amely eredetileg volt az autóba beszerelve.

Fő célunk hogy a legjobb technikai hátteret és szervizt biztosítsuk

Autószervizünkben vállalunk időszakos és eseti átvizsgálást. Korszerű műszerekkel, rendelkezünk, amelyek elengedhetetlenek a gyors, pontos autójavításhoz.

Szervizkód kiolvasás

Szervizünk rendelkezik egy több funkciós (hibakódkiolvasó, motorteszter és oszcilloszkóp) hordozható műszerrel. EASY-SCAN alkalmas: hibakódok olvasása és törlése.

Egyéb szolgáltatások

Az autószerelés mellett gumiköpenyek és keréktárcsák forgalmazásával is foglalkozik az autószerviz. Az autószervizben gumiszerelést, kerék kiegyensúlyozást is vállalunk.

Futómű beállítás, javítás

Futómű javítás

Biztonságunk indokolja a rendszeres futómű átvizsgálásokat Autószervizünkben az átvizsgálások alkalmával minden esetben átvizsgáljuk a futóművek alkatrészeinek állapotát is.

Ajánlatos a futómű állapotára külön figyelmet fordítani. Gyakran elfelejtjük, hogy a lengéscsillapítók, és a gumik állapota legalább olyan fontos, mint a fékrendszeré.

A futómű nem megfelelő beállításának következtében az abroncs gyorsan kopik, és ez megváltoztatja a jármű viselkedését, illetve annak biztonságos vezetését is.

Futómű beállítás, futómű diagnosztika.

WinAlign 11 teljes mértékben egyesíti a konzol, a szenzorok és az emelő funkcióit egy kiemelkedően hatékony futómű állító rendszerbe. Az automatizált funkciók sorozata és az intuitív szoftver eszközök leegyszerűsítik a futómű állítás

Olajcsere /BP olaj/

A karbantartás fontos része az időszakos olajcsere

A motorolaj feladata, hogyelválassza az egymással fémesen súrlódó motoralkatrészeket és ez által csökkenti a súrlódási veszteséget és a kopást. Lényeges szerepet játszik a motorban keletkező hő elvezetésében és az alkatrészek tisztántartásában. Az olajcsere gyakorisága függ a motorolaj minőségétől, a kenési rendszertől és a jármű üzemeltetési körülményétől is

Olajszűrő csere

A szakszerű olajcsere nem képzelhető el az olajszűrő kicserélése nélkül. Általában városi közlekedésnél 15.000 km-enkénti csere ajánlott. A benzinfogyasztás, a gépkocsi általános teljesítménye egyre romlik, amíg új szűrő nem kerül a gépjárműbe. Az olajszűrőket tanácsos minden egyes olajcsere alkalmával kicserélni, s mivel az olaj a motor élettartamának egyik legfontosabb tényezője

Kipufogó javítás

Kipufogó, katalizátor

A gépjárművek alapvetően fontos alkatrésze a kipufogó rendszer, beleértve a katalizátort is. A kipufogó rendszer működése döntően befolyásolja a motor teljesítményét, gazdaságos üzemelését és élettartamát. Fontos, hogy a kipufogó rendszer hibátlan legyen. A jól működő kipufogónak a megengedett határértékek alá kell csökkentenie a káros anyag kibocsátást és a zajterhelést.

Kipufogó javítás

* Új kipufogó elemek beépítése

* Katalizátorok, csövek cseréje

Autóklíma

Autószervizünkben autóklímát javítjuk és karbantartjuk.

Autóklíma javítás

* klíma kompresszorok beszerzése, javítása, felújított beszerelése

* klímacsövek javítása

* klímahűtő beszerzése, cseréje

* klímagáz töltés

* szivárgás vizsgálat

  • nyomáspróba

* klímafertőtlenítés géppel /ózonos tisztítás/

Klímatisztítás

Évente egyszer saját érdekünkben érdemes kitisztíttatni és fertőtleníttetni az autó légkondicionálóját. Az autó klíma elpárologtató részében gomba spórák szaporodnak el. Probléma van az autóklímával, hogy az autóban záptojásszerű szag érezhető.

Klímatöltés

Az autó klímaberendezések évente hűtőközegükből veszítenek, ami befolyásolja az autóklíma működését. Klímahűtő közeget a gyári értékre állítjuk vissza.

Időszakos és eseti átvizsgálás

Rendszeres karbantartás

A járművek folyamatos, biztonságos működéséhez elengedhetetlen, hogy rendszeresen karbantartsuk. Éves vagy kilométerfüggő átvizsgálások során a gyár által előírt összes karbantartást célszerű elvégeztetni utazásunk biztonsága érdekében.


Műszaki vizsgára való felkészítés, teljes körű ügyintézés

2010. januártól új rendelet lépett hatályba. A rendeletmódosítás az EU szabványok miatt volt szükséges, ugyanis EU-n belül majdnem minden országban így működik a műszaki vizsgáztatás.

Miben változtat az új rendelet?

Az új rendelet integrálta a környezetvédelmi és műszaki vizsgát. Így a kettőnek a díja is egységes lett.

Ezek az árak nem tartalmazzák az előzetes felmérés és vizsgára való felkészítés díját. A felkészítésnél megvizsgáljuk az összes világító berendezést, fényszórókat, gömbfejeket, futóművet, fék és lengéscsillapítókat, kipufogórendszer, és csapágyak ellenőrzését végezzük el. Ha ezek mind megfelelnek, akkor a gépkocsi a műszaki vizsgára alkalmas. Ha nem felelne meg autója, akkor egy árajánlatot teszünk Önnek annak javítására.

Az új rendelet azzal könnyebbíti meg az autósok dolgát, hogy mostantól kezdve egyszerre rendezhető mind a zöldkártya, mind a műszaki vizsga. Ezzel egyidejűleg a zöldkártya, mint kártya megszűnik és a forgalmi engedély mellett nem kötelező tartani. Az adott plakett fogja igazolni mind a forgalmi-engedély, mind a zöldkártya érvényességet.

Eredetiség vizsgálat

Miért szükséges az eredetiségvizsgálatra?

Minden egyes gépjármű értékesítésnél, cégből való kivonásnál (tulajdonosváltásnál) mindig kötelező az eredetiségvizsgálat.

Miből áll az eredetiség vizsgálat?

A jármű egyedi azonosító adatainak, vizsgált műszaki adatainak és a járműokmány valódiságának megállapítása. A körözési nyilvántartás ellenőrzése.

A Frundi Kft köszönetet mond kedves ügyfeleinek, akik Budapest, Óbuda, Tatabánya, Pest megye, Komárom-Esztergom megye településeiről keresték fel autószervizünket és megerősítették, miért érdemes minket választani.

* Gyors, pontos, megbízható munkavégzés

* Kiváló minőségű alkatrészek

TATABÁNYA - 2837 Tatabánya-Vértesszőlős Határ u. 1-3 (Mc Donald's mellett)

Telelefon
06 34 309 815
06 34 309 816

06 30 9191 605

akciók  |   termékek  |   szolgáltatások: Óbuda, Tatabánya  |   cégünkről  |   elérhetőség
Utolsó frissítés: 2024-05-25 | Copyright R 2008 Frundi Kft. Készítette: K & K
Gumijavítás Óbuda   Gumiszerelés Óbuda    Akcós téli gumik   Téli gumik   Akciós nyári gumik   Nyári gumik
Autó klima töltés, tisztítás Tatabánya   Fútóműállítás Tatabánya