Tatabánya: 2837 Tatabánya-Vértesszölös, Határ u. 1-3.
Óbuda: 1035 Budapest, Raktár u. 8.
 w w w . f r u n d i . h u
Gumiszerelés - javítás, Gumiabroncsok tárolása

Szolgáltatásaink

Kőfelverődés, szélvédő, szélvédő javítás
Fényszóró polirozás
Autoszerelés, hibakódkiolvasás
Értékesítés
Gumiszerelés - javítás Gumiabroncsok tárolása
Vibrációdiagnosztika
Futómű beállítás
Fékjavítás, futóműjavítás
Klima töltés javítás,tisztítás
Felnijavítás
Eredetiségvizsgálat Állapotfelmérés
Elérhetőség


2837 Tatabánya-Vértesszőlős Határ u. 1-3
(Mc Donald's mellett)

Tel.: 06 34 309 815
06 34 309 816
Tel.:
06 30 9191 605

Gumiszerviz

Gumiszervizünk célkitűzése: garantált első osztályú kiszolgálás és minőség, elérhető áron!

Gumis műhelyünk dolgozóit folyamatosan képezzük, és mindig a legújabb technológiát használjuk ahhoz, hogy átvizsgáljuk az Ön autóját gyorsan és pontosan, ahogy csak lehet. Fő célunk hogy nemcsak a legjobb technikai hátteret és gumiszervizt biztosítsuk, de a legjobb vevőszolgálatot is egyben.

Gumiabroncs értékesítés

A teljesség igénye nélkül a felsorolt gyártók gumiabroncsai vásárolhatók meg gumiszervizünkben: yokohama, gtradial, hankook, kingstar, barum, bridgestone, debica, falken, goodyear kormoran, pirelli, bfgoodrich, continental, dunlop, kléber, michelin, semperit, uniroyal.

Gumiszerelés

A gumiszerelést automata géppel végzik a gumis műhelyünk dolgozói. Defekttűrő és a speciális TECNOROLLER kar segítségével a széles illetve a peres abroncsok szerelését is vállaljuk, valamint óvjuk a keréktárcsát és a gumiabroncsot az esetleges sérülésektől.

Centrírozás

A centrírozást digitális, alumínium keréktárcsa programmal is rendelkező géppel végzik a gumis műhely dolgozói.

Gumiválaszték

A raktáron lévő gumiválasztékból a méret igények nagy részét azonnal ki tudjuk szolgálni.

Kerék kiegyensúlyozás

Szakműhelyünk rendelkezik egy Hunter GSP 9700 kerékkiegyensúlyozóval, amely avilág elsőszámú diagnosztikai kerékkiegyensúlyozója. /Ezt használják az Audi, a Mercedes a Volkswagen autógyárakban is./

Biztosítja a gumiabroncs "közúti vizsgálatát", miközben a kerék a kiegyensúlyozó gépre van felszerelve. Feltérképez és kiküszöböl gyakorlatilag minden hibát, ami a gumiabroncs és a felni vibrálását okozhatja. A StraightTrak oldalirányú erők mérése funkcióval kiküszöbölhetjük a gumi indirekt kopásából adódó oldalirányú húzását a gépjárművek első tengelyén, a SmartWeight kiegyensúlyozó technológiával pedig jelentősen csökkenthetjük a gumiabroncsok kiegyensúlyozásához szükséges súlyok mennyiségét

Gumitárolás

Lehetőség van a téli (nyári) csere gumik szezonon kívüli tárolására is.

A gumiabroncs tárolása közben sok olyan tényező lehet, ami hatással van, a gumiabroncs öregedésére ezek lehetnek az alábbiak:

Páratartalom

A gumiabroncsokat olyan helyen kell tárolni, amely mindig friss és száraz levegőjű, és ahol van természetes légmozgás. A gumiabroncsokat zárt hűvös helyen kell tárolni, ugyanis a magasabb páratartalomtól is sérülhet.

Fény

A gumiabroncsokat védeni kell a napfénytől és a nagy intenzitású mesterséges fénytől, valamint az ultraibolya sugárzástól. Az izzólámpák által kibocsátott fény kedvezőbb, mint a fénycsövek által kibocsátott fény.

Hőmérséklet

A hőmérsékletnek 35 oC alatti értéken kell lennie. Kerülni kell minden közvetlen érintkezést fűtéscsövekkel és fűtőtestekkel.

Amennyiben Önnek nincs lehetősége, hogy gumiabroncsait tárolja, vegye igénybe a Frundi Kft gumitárolási szolgáltatásait. Mi gondoskodunk arról, hogy megfelelő körülmények között tároljuk abroncsait akár felnivel, vagy felni nélkül.

Egyéb szolgáltatások

  • Csak kerékcsere:
  • Szerelt kerékcentrírozás
  • Defektjavítás
  • Peremtömítés
  • Kerékmosás
  • Gumiabroncs megsemmisítése

Keréktárcsa szerelés, javítás

Keréktárcsa lehet acél, könnyűfém (alumínium), illetve a legmodernebb autóknál egy újabb fajta, úgynevezett pántos felnit használnak.

A mindennapos használat során találkozunk, illetve kerülünk, olyan helyzetbe ahol nem tudjuk kivédeni a kátyúval való találkozást vagy magasabb járdára való felállást. Ettől sajnos a felni sérülhet, elrepedhet, eltörhet, illetve eldeformálódhat. Ezáltal defektet is kaphatunk. Erre van megoldás, hiszen gumiszervizünkben van lehetőség, hogy acél és alumínium felnit is javítsunk.

Korszerű hidraulikus felni javító gépünkön többnyire teljes mértékben javítunk mindenféle felnit. Ha hibás felnivel közlekedünk, akkor a gépkocsinak a többi alkatrésze is sérülhet, mivel ezek a felnik nem kiegyensúlyozottak, üthetnek és ráznak.

Felni javítás

A deformálódott felni sima úton történő haladás közben az autó folyamatos rázkódását, eredményezi.

A kerekek radiális ütése nagymértékben befolyásolja a biztonságos közlekedést.

Több éves tapasztalattal, tatabányai és óbudai telephelyünkön felni javítást vállalunk:

Forgalmazott márkák

Alufelni : AEZ, DEZENT, DOTZ, ENZO. Az AEZ a 90-es évek közepén alapított osztrák felni gyártó. Az AEZ egyike azon márkáknak, melyek az exkluzív Lite tech gyártással készített Nano technológiás borítással látják el az alu felniket. Tökéletes minőségű kiváló áru és stílusos alu felni. Az ár tartalmazza a kerékcsavarokat vagy anyákat, kupakokat, és a tehermentesítő gyűrűket. Az AEZ az európai könnyűfém felnik piacvezető gyártójának az ALCAR cégcsoportnak a saját márkája. A németországi TÜV műszaki felügyelet által bevizsgálva és tanúsítvánnyal ellátva, itthon H engedély

Acélfelni : KFZ . Az ALCAR csoport egy nagyon speciális együttműködésben dolgozik az eredeti felszerelést gyártó Hayes Lemmerz-el. KFZ Stahlrad felnik több mint 90%-a vagy a Hayes Lemmerz gyárakban, vagy ALCAR saját, Ambrosetti Route SA, gyárában készülnek, ahol évente több mint 2 millió felnit gyártanak.

A McGard kerékőr teljesen egyedi kialakításával, kódolásával és csúcskategóriás minőségével megvédi gépkocsijának kerekeit a lopástól. A kerekeket rögzítő csavarok vagy anyák hagyományos kerékkulccsal eltávolíthatóak. Mind a négy keréken, egy-egy csavar, ill. anya McGard kerékőrre való lecserélésével megakadályozhatja a kerekek hagyományos kerékkulccsal történő leszerelését, így azokat csak az Ön birtokában lévő egyedi adapterrel lehet ki és lecsavarni. Kerékőrből magyarországi mesterkulccsal rendelkezik a forgalmazó, így a felni roncsolás mentesen szerelhető.

Ingyenes állapotfelmérés!

Telefonos információ és bejelentkezés gumi vagy felni javításra:

  • TATABÁNYA - 2837 Tatabánya-Vértesszőlős Határ u. 1-3 (Mc Donald's mellett)

Tel.: (gumis)
06 34 309 815
06 34 309 816

06 30 9191 605

ÓBUDA - 1035. Budapest, Raktár u. 8.

Tel/fax:
06 1 368 3000
06 30 951 33 04

Hasznos tudnivalók a gumiabroncsok használatához

* A kiválasztott gumiabroncsnak a gépjármű eredeti, úgynevezett első szerelésű gumiabroncsával megegyező paraméterekkel kell rendelkeznie és az autó gyártójának vagy egy hivatalos minőségtanúsító szervezet előírásainak megfelelőnek kell lennie. Minden, ettől eltérő megoldást gumiabroncs szakemberrel kell jóváhagyatni, aki a használatnak és a gumiabroncsokra vonatkozó előírásoknak leginkább megfelelő megoldást fogja javasolni.

* Használtan vett gumiabroncsot használat előtt ellenőriztessen szakemberrel.

* Azonos tengelyen kiemelten ajánlott, hogy a két gumiabroncs azonos mintázatú legyen.

* Két gumiabroncs cseréje során ajánlott az új vagy kevésbé használt gumiabroncsokat a hátsó tengelyre szerelni.

* Téli abroncs használata esetén ajánlott, hogy mind a négy keréken téli mintázatú gumiabroncs legyen felszerelve.

* Ne használja a gumiabroncsot nem megfelelő gumiabroncsnyomással, az indexben megadottnál nagyobb sebességgel, valamint az indexben megadottnál nagyobb terheléssel.

* Átmeneti használatra szánt pótkerék nem alkalmazható állandó használatra.

A Frundi Kft köszönetet mond kedves ügyfeleinek, akik Budapest, Óbuda, Tatabánya, Pest megye, Komárom-Esztergom megye településeiről keresték fel autószervizünket és megerősítették, miért érdemes minket választani.

* Gyors, pontos, megbízható munkavégzés

* Kiváló minőségű alkatrészek

akciók  |   termékek  |   szolgáltatások: Óbuda, Tatabánya  |   cégünkről  |   elérhetőség
Utolsó frissítés: 2024-05-25 | Copyright R 2008 Frundi Kft. Készítette: K & K
Gumijavítás Óbuda   Gumiszerelés Óbuda    Akcós téli gumik   Téli gumik   Akciós nyári gumik   Nyári gumik
Autó klima töltés, tisztítás Tatabánya   Fútóműállítás Tatabánya